Iron Lady Personal Gym
Top

Schrijf je nu in

Aanmelden

Vul onderstaande formulier in

Schrijf je in voor een intake door onderstaande formulier in te vullen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op via: 06 44 13 99 75

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ervaringen

Wat onze leden zeggen

Nadine Dissels
Nadine Dissels
29/12/2023
Ik heb het afgelopen jaar bij Marijn getraind. Ik ben erg gegroeid, sterker geworden zowel fysiek als mentaal en daarbij nog eens 12 kg afgevallen. Ik ga nu door met alle kennis die ik bij hem heb opgedaan, krachttraining is nu een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.
Dunyah Trentelman
Dunyah Trentelman
08/12/2023
Als je opzoek bent naar een rustige gym waar je goede persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen kan bereiken, ben je hier aan het juiste adres! Marijn is een topper.
Kelly V
Kelly V
07/12/2023
Hele fijne gym met goede begeleiding. Ik behaal meer resultaat dan ooit!
Lisette S
Lisette S
06/12/2023
Ik train pas drie maanden bij Marijn, maar nu al heel erg blij mee! Voor het eerst dat ik trainen echt leuk vind, volhoud en resultaat behaal! Meerdere kilo’s en cm minder, ik zie echt verschil in mijn lichaam, maar bovenal: meer kracht voor de dagelijkse dingen (zoals boodschappen tillen) en veel meer energie. Het is een fijne, kleinschalige sportschool met persoonlijk contact. Marijn is heel enthousiast en heeft veel kennis. Hij neemt ruim de tijd om je alles goed uit te leggen en te corrigeren waar nodig. Ik heb wel eens 1-op-1 PT gedaan, maar daar kreeg ik bij lange na niet zoveel uitleg en haalde ik ook niet hetzelfde resultaat. De small group training werkt fijn, daarnaast krijg je een gepersonaliseerd trainingsschema en calls over je voeding om goede resultaten te kunnen behalen. Ik ben er heel blij mee!
Nathalie den Hartog
Nathalie den Hartog
02/12/2023
Iron Lady Personal Gym is een kleinschalige sportschool waar je in groepjes van 3 a 4 persoonlijke training krijgt. Ik train zelf al meer dan 8 jaar bij Marijn en ben zeer tevreden over zijn manier van trainen, uitleg, voedingsplannen en vooral ook de persoonlijke coaching. Heb geleerd dat je jezelf meer op nummer 1 moet zetten. Dat is heel belangrijk, want daar begint alles. Afgelopen 2 maanden heb ik meegedaan aan de Fatloss challenge. Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan, om de week een coach call met Marijn en daarbij een bijpassend trainingsschema. Het is niet te vergelijken met een normale sportschool of PT. Je hebt direct contact met Marijn. Voor mij echt een life changer! Zie wat ik in de afgelopen tijd heb bereikt!💪🏼
Asha Wijnbergen
Asha Wijnbergen
01/12/2023
Iron Lady Marijn de eigenaar heeft mij geholpen om dingen in te zien, zoals krachttraining en bewegen dat dit echt effect heeft. Ik ben ooit begonnen bij Marijn met trainen maar toen gestopt, nu weer terug en heb ik zeker geen spijt van. Ik heb meegedaan met een challenge en ben daardoor 6 kilo afgevallen. Dit door meer op voeding te letten en te bewegen, tijdens deze challenge ben ik heel goed begeleid door Marijn en hadden we hele fijne coach calls waar je alles in kon zeggen , en of je ergens tegen aan liep, als dat zo was is loste hij dat voor je op super coach!! Iron Lady is een hele fijne gym met goede begeleiding, gezellige leden waar iedereen elkaar in hun waarde laat, dus twijfel je om te gaan sporten Iron Lady is the place to be!!!
Luuk van Kesteren
Luuk van Kesteren
27/11/2023
Top gym en fijne begeleiding!
Sarah Tönis
Sarah Tönis
14/11/2023
Ik heb 2 jaar bij Marijn getraind en zou het zeker aanraden! Hij heeft me veel belangrijke technieken geleerd, waardoor ik nu zelfstandig kan trainen in de sportschool. Ik heb veel resultaten geboekt doordat Marijn je schema aanpast aan de doelen die je hebt en je pusht om alles te geven tijdens een training. Verder is het een hele mooie gym met professionele apparaten en een hele gezellige sfeer!
Wout Funnekotter
Wout Funnekotter
18/05/2023
Ik ben eind 2020 begonnen bij de Iron Lady Gym, waar gelukkig ook mannen welkom zijn ;) Ik wilde krachttraining weer oppakken, maar dan wel met begeleiding, omdat ik niet wist of ik anders de discipline had om het vol te houden. De afgelopen tweeënhalf jaar heeft Marijn mij uitstekend begeleid en heb ik veel geleerd over training, biomechanica en voeding. De sfeer bij de gym is heel fijn; vrijwel iedereen kent elkaar en mensen spreken soms ook buiten de gym met elkaar af. Dat er een maximum aantal mensen per uur kan trainen maakt de sessies ook een stuk relaxter en minder stressvol dan bij andere gyms.
Fleur Tjaden-de Boer
Fleur Tjaden-de Boer
16/05/2023
Heel blij dat ik bij Iron Lady gym terecht ben gekomen. Voorheen weinig gesport en ook had ik nooit genoeg motivatie om het vol te houden maar merk dat ik door de leuke manier van trainen, de sfeer en het resultaat echt gemotiveerd blijf. Ik zou Iron Lady gym aanraden voor ieder niveau.

×