Iron Lady Personal Gym
Top

Gratis Clinic

Date Coming Soon

De beste versie van jezelf

Strak in je vel, Fris in je hoofd &
Sterk in je schoenen

De beste versie van jezelf

Strak in je vel, Fris in je hoofd &
Sterk in je schoenen

Aanmelden GRATIS Clinic

Ontvang direct het gratis e-book ‘De complete Voedings Gids’

Iron lady gym is een exclusieve personal gym in Bennebroek waar krachttraining jou gaat helpen met het behalen van jouw strakke, fitte en sterke lijf.

Wat houd de gratis clinic in?

  • Voeding
  • Leefstijl
  • Stressmanagement
  • Techniektraining
Aanmelden GRATIS Clinic

Ontvang direct het gratis e-book ‘De complete Voedings Gids’

Iron lady gym is een exclusieve personal gym in Bennebroek waar krachttraining jou gaat helpen met het behalen van jouw strakke, fitte en sterke lijf.

We coachen je niet alleen fysiek maar onze focus ligt ook op jouw algehele leefstyle en gedrag. Alleen hierdoor behalen we echte duurzame resultaten.

We zetten voor jou de beste professionals in om jouw persoonlijke doelen te verwerkelijken. Iedere klant is uniek en verdient een individuele aanpak om maximale resultaten te realiseren.

Aanmelden GRATIS Clinic

Voorbeeld Video’s

Persoonlijke begeleiding voor echt resultaat

Aanmelden GRATIS Clinic

Ontvang direct het gratis e-book ‘De complete Voedings Gids’

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4
Aanmelden GRATIS Clinic

Ontvang direct het gratis e-book ‘De complete Voedings Gids’

Schrijf je nu in

Aanmelden Gratis Clinic

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang direct het gratis e-book ‘De complete Voedings Gids’

ervaringen

Wat onze leden zeggen

Nadine Dissels
Nadine Dissels
29/12/2023
Ik heb het afgelopen jaar bij Marijn getraind. Ik ben erg gegroeid, sterker geworden zowel fysiek als mentaal en daarbij nog eens 12 kg afgevallen. Ik ga nu door met alle kennis die ik bij hem heb opgedaan, krachttraining is nu een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.
Dunyah Trentelman
Dunyah Trentelman
08/12/2023
Als je opzoek bent naar een rustige gym waar je goede persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen kan bereiken, ben je hier aan het juiste adres! Marijn is een topper.
Kelly V
Kelly V
07/12/2023
Hele fijne gym met goede begeleiding. Ik behaal meer resultaat dan ooit!
Lisette S
Lisette S
06/12/2023
Ik train pas drie maanden bij Marijn, maar nu al heel erg blij mee! Voor het eerst dat ik trainen echt leuk vind, volhoud en resultaat behaal! Meerdere kilo’s en cm minder, ik zie echt verschil in mijn lichaam, maar bovenal: meer kracht voor de dagelijkse dingen (zoals boodschappen tillen) en veel meer energie. Het is een fijne, kleinschalige sportschool met persoonlijk contact. Marijn is heel enthousiast en heeft veel kennis. Hij neemt ruim de tijd om je alles goed uit te leggen en te corrigeren waar nodig. Ik heb wel eens 1-op-1 PT gedaan, maar daar kreeg ik bij lange na niet zoveel uitleg en haalde ik ook niet hetzelfde resultaat. De small group training werkt fijn, daarnaast krijg je een gepersonaliseerd trainingsschema en calls over je voeding om goede resultaten te kunnen behalen. Ik ben er heel blij mee!
Nathalie den Hartog
Nathalie den Hartog
02/12/2023
Iron Lady Personal Gym is een kleinschalige sportschool waar je in groepjes van 3 a 4 persoonlijke training krijgt. Ik train zelf al meer dan 8 jaar bij Marijn en ben zeer tevreden over zijn manier van trainen, uitleg, voedingsplannen en vooral ook de persoonlijke coaching. Heb geleerd dat je jezelf meer op nummer 1 moet zetten. Dat is heel belangrijk, want daar begint alles. Afgelopen 2 maanden heb ik meegedaan aan de Fatloss challenge. Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan, om de week een coach call met Marijn en daarbij een bijpassend trainingsschema. Het is niet te vergelijken met een normale sportschool of PT. Je hebt direct contact met Marijn. Voor mij echt een life changer! Zie wat ik in de afgelopen tijd heb bereikt!💪🏼
Asha Wijnbergen
Asha Wijnbergen
01/12/2023
Iron Lady Marijn de eigenaar heeft mij geholpen om dingen in te zien, zoals krachttraining en bewegen dat dit echt effect heeft. Ik ben ooit begonnen bij Marijn met trainen maar toen gestopt, nu weer terug en heb ik zeker geen spijt van. Ik heb meegedaan met een challenge en ben daardoor 6 kilo afgevallen. Dit door meer op voeding te letten en te bewegen, tijdens deze challenge ben ik heel goed begeleid door Marijn en hadden we hele fijne coach calls waar je alles in kon zeggen , en of je ergens tegen aan liep, als dat zo was is loste hij dat voor je op super coach!! Iron Lady is een hele fijne gym met goede begeleiding, gezellige leden waar iedereen elkaar in hun waarde laat, dus twijfel je om te gaan sporten Iron Lady is the place to be!!!
Luuk van Kesteren
Luuk van Kesteren
27/11/2023
Top gym en fijne begeleiding!
Sarah Tönis
Sarah Tönis
14/11/2023
Ik heb 2 jaar bij Marijn getraind en zou het zeker aanraden! Hij heeft me veel belangrijke technieken geleerd, waardoor ik nu zelfstandig kan trainen in de sportschool. Ik heb veel resultaten geboekt doordat Marijn je schema aanpast aan de doelen die je hebt en je pusht om alles te geven tijdens een training. Verder is het een hele mooie gym met professionele apparaten en een hele gezellige sfeer!
Wout Funnekotter
Wout Funnekotter
18/05/2023
Ik ben eind 2020 begonnen bij de Iron Lady Gym, waar gelukkig ook mannen welkom zijn ;) Ik wilde krachttraining weer oppakken, maar dan wel met begeleiding, omdat ik niet wist of ik anders de discipline had om het vol te houden. De afgelopen tweeënhalf jaar heeft Marijn mij uitstekend begeleid en heb ik veel geleerd over training, biomechanica en voeding. De sfeer bij de gym is heel fijn; vrijwel iedereen kent elkaar en mensen spreken soms ook buiten de gym met elkaar af. Dat er een maximum aantal mensen per uur kan trainen maakt de sessies ook een stuk relaxter en minder stressvol dan bij andere gyms.
Fleur Tjaden-de Boer
Fleur Tjaden-de Boer
16/05/2023
Heel blij dat ik bij Iron Lady gym terecht ben gekomen. Voorheen weinig gesport en ook had ik nooit genoeg motivatie om het vol te houden maar merk dat ik door de leuke manier van trainen, de sfeer en het resultaat echt gemotiveerd blijf. Ik zou Iron Lady gym aanraden voor ieder niveau.

Heb je een vraag? Misschien geven we er hier antwoord op!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wanneer kan ik van start gaan?

Zodra jij je hebt ingeschreven zal de coach je toevoegen aan een WhatsApp groep. Hierin delen we alle benodigde informatie zodat je goed van start kunt gaan.

Hoeveel kost de challenge?

De challenge kost 99,- per maand en het traject duurt 3 maanden. Als je lid bent kost het 69,- per maand. Dit bedrag zal als totaal bedrag worden geincasseerd als je de challenge aankoopt in de webshop.

Kan ik wat winnen tijdens deze challenge?

Absoluut, de winnaar krijgt zijn investering terug.

Moet ik lid zijn bij de Iron lady gym om aan deze challenge mee te doen?

Nee, je hoeft niet lid te zijn bij ons. Je kan dit traject volledig online volgen.

Welke mogelijkheden zijn er als ik vragen heb?

Je kan ons tijdens het traject bereiken via een whatsapp groep of email. Dit zullen afgesproken tijden worden.

Kan ik tijdens de challenge opzeggen?

Je kan niet tijdens de challenge opzeggen. Eenmaal aangesloten, gaan we ervoor zorgen dat we met z’n allen de eindstreep halen.

Voeding/Leefstijl

Krijg ik een voedingsplan?

Nee, je krijgt geen voedingsplan maar wel calorieën en macro targets uitgerekend op jouw persoonlijke behoefte. Deze zul je terug vinden in jouw persoonlijke Iron lady app (foodapp).

Hoelang duren de coachingscalls?

Je krijgt 2 x per maand een duo coachcall. Deze calls zullen in totaal max 20 min. duren.

Wanneer zijn de coachingcalls?

De coaching calls zullen van te voren gepland worden. De data zul je een week voor dat de challenge begint ontvangen.

Training

Hoe vaak krijg ik een trainingsprogramma?

In de 12 weken begeleiding zal je een geïndividualiseerd trainingsplan ontvangen. Je training kan je vinden in je ironlady app onder de tegel training, en je oefeningen vind je terug in de workout video’s. Deze worden tijdens de coachingscall besproken en zullen aangepast worden als dat nodig is.

Wanneer is de techniek clinic?

Deze datum wordt ruim van tevoren door gecommuniceerd in de whatsapp groep zodat je deze kan blokken in je eigen agenda. Tijdens deze clinic krijg je de mogelijkheid om alles over je programmering te vragen en we geven een technieksessie over de big 5 compound oefeningen (Squat, Deadlift, Hipthrust, Bench, Row).

Hoe vaak en hoelang moet ik trainen per week?

Het trainingsplan wordt aangepast op het individu. Dus dat kan verschillend zijn per persoon.

Kan ik mee doen als ik een blessure heb?

Dat kan zeker, wel is het belangrijk om ons goed te informeren over je blessure zodat wij kunnen bepalen of het verstandig is om hiermee te starten of dat het handig is om eerst een medisch specialist te bezoeken.

Kan ik mee doen als ik geen trainingservaring heb?

Absoluut, deze challenge wordt volledig aangepast op jou als individu, dus houden we rekening met je trainingsniveau en alle andere aspecten die invloed hebben op jou programmering.

×