Iron Lady Personal Gym
Top

Project Iron Lady

voor fysieke en mentale groei

Een dosis aan zelfvertrouwen

Word 12 weken lang gecoacht

Breng jouw fysiek en mindset naar het volgende niveau

Maximale resultaten worden alleen bereikt als er tijd wordt genomen om naar jouw persoonlijke situatie te kijken. Samen zetten wij jouw wens om in een concreet doel en coachen wij jou naar een volgend niveau waardoor jij het maximale uit het leven kan halen.

Wij zijn jouw gezondheidsexperts die kijken naar het volledige plaatje zodat jij deze nieuwe leefstijl makkelijk kan integreren in jouw huidige leven. Het wordt helemaal aangepast op jouw persoonlijke leefsituatie. Dit zal ervoor zorgen dat je het kan volhouden waarbij resultaat slechts een kwestie is van geduld en consistentie.

Tijdens dit 12 weken traject gaan wij jouw coachen aan de hand van onze wetenschappelijke inzichten waar we al meer dan 100derden vrouwen mee hebben geholpen om hun doelen te bereiken.

Diagram-IronLady

Hoe gaan wij jou helpen?

Wat we samen gaan doen

SLAAP EN STRESSMANAGEMENT

Om je bij je leefstijl te ondersteunen zullen we ons voornamelijk focussen op het optimaliseren van je slaap en het managen van je stress. Hierbij gaan we dus een stuk dieper in op de psychologische benadering van het coachen.

We gaan samen opzoek naar eventuele obstakels zoals vermoeidheid, eten vanuit emotie en helpen je bij het vormen van een gezonde relatie met voeding. Met als doel om energiek en vol positiviteit in het leven te staan, maar ook om je te wapenen tegen eventuele triggers en obstakels.

VOEDING

Wij gaan je helpen met het verbeteren van je relatie tot voeding. Samen bekijken we wat jij lekker producten vindt om te nuttigen en creëren op deze manier een voedingspatroon dat past bij jouw voorkeuren en huidige leefomstandigheden. Wij doen niet aan diëten maar geloven in kleine aanpassingen voor groot resultaat. Je krijgt van ons richtlijnen aangeboden aan de hand van onze samengestelde voedings-pyramide. Deze zullen wij stap voor stap bespreken en doorlopen zodat jij precies weet wat de belangrijkste stappen zijn om een gezond voedingspatroon te creëren en dit vol te houden.

KRACHTTRAINING

Resultaten zal je voornamelijk bereiken als een training volledig wordt afgestemd op de persoon. Wij zullen rekening houden met je huidige trainingsniveau en je krachtstatus, je fysiologie, je geslacht, persoonlijke voorkeuren en je stresstolerantie.

Bij ons hoef je niet af te spreken met een coach voor een geschikt moment. Wij maken namelijk gebruik van een digitale agenda waarbij jij zelf je les kan inboeken. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en kan je het makkelijker afstemmen met je persoonlijke agenda.

Tijdens de lessen zal samen met de coach stap voor stap je programma doornemen om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk je programma zelfstandig kan uitvoeren. We leren je goed bewegen ,hoe je technisch goed traint, hoe je maximaal spiergroei kan stimuleren en hoe je sterker wordt. 

Om de 2 maanden zal je samen met je coach je programma evalueren en zullen er eventuele aanpassingen worden gemaakt om plezier en verdere progressie te stimuleren.

Ben jij klaar om het maximale uit jezelf te halen?

Wat vinden Lenny Paap en Suzanne Jansen?

Reviews

change-and-balance-haarlem-personal-gym-review-lenny

Lenny Paap

Ik heb helder kunnen krijgen waar ik negatieve energie van krijg. Ik ga samen met mijn collega kijken om bepaalde dingen proberen te veranderen mbt mijn werk. Van sommige mensen waar ik niet blij van word probeer ik gewoon meer afstand van te nemen. Door de ademhalingsoefeningen, mediteren en positieve dingen te denken/zeggen kan ik veel meer mijn emoties reguleren. Ik kan nu beter begrip voor een ander tonen door me in te leven in een ander en beter naar die persoon te luisteren. Dit heeft me onwijs veel rust gebracht intern en thuis.

change-and-balance-haarlem-personal-gym-review-suzanne

Suzanne Jansen

Ik sta qua werk (hotel eigenaar) relaxter in het leven. Dat uit zich ook in de communicatie met mijn personeel. Het is zo mooi batik afval zonder mezelf vervelende restricties op te leggen of uren in de keuken te staan. Het is eigelijk heel makkelijk. De ontspanningsmethode van Nanne werkt voor mij echt het beste om in ontspanning te komen. Heel erg blij mee! De combi van krachttraining, voeding, ontspanning en minste heeft ervoor gezorgd at ik als persoon blijer, opereren sterker in de wereld sta. Daar ben ik super blij mee en trots op.

Maak kennis met Marijn

Krachttraining specialist

Team Image

Marijn

Fysieke en mentale coach

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Wat vinden Tessa Bonhof en Michelle Kist?

Reviews

change-and-balance-haarlem-personal-gym-review-tessa

Tessa Bonhof

Ik heb met Rens een sessie gehad over keuzes maken. Dit heeft mij erg goed geholpen met de stap om onder andere te solliciteren naar een nieuwe baan. Ik hield me jaren lang onwijs tegen en bedacht allemaal redenen om het niet te doen. Ik voelde aan alles dat het voor mij goed is om weg te gaan bij mijn huidige baan om mezelf verder te ontwikkelen. Nu heb ik de stap gezet en heb ik inmiddels een nieuwe baan!! Ik ben heel erg blij dat ik 4 jaar geleden de danslessen bij Diana heb gevolgd. Dit heeft ertoe geleid dat ik bij Iron Lady Personal Gym terecht ben gekomen. Het is zo’n fijne sportschool met zulke fijne mensen. Ik leer onwijs veel over mezelf. Jullie zijn fantastisch!

change-and-balance-haarlem-personal-gym-review-michelle

Michelle Kist

Ik merk dat ik steeds wat sterker word, dat vind ik leuk om te ervaren. Ik heb minder lichamelijke klachten tijdens het werk. Daar ben ik erg blij mee. Ik had cellulitis op mijn benen maar dit is tijdens het traject veel minder geworden. Waar ik het meest trots op ben is dat ik bewuster in het leven ben gaan staan. En dat ik handel uit gevoel en intuïtie. De ademhalingsoefeningen vind ik erg fijn. Ik word er rustig van en krijg er veel meer energie door!

Onze pakketten

JOUW INVESTERING

 • Basis pakket

 • 298,- p/m
 • 100
  • Gratis intake gesprek
  • 8x Personal group sessies
  • 24/7 gym entrée
  • Toegang tot de persoonlijke iron lady app (incl. voedingsapp, techniekfilmpjes,)
  • Gratis toegang tot onze clinics
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Leefstijl advies
  • Voedingsadvies
  • 24/7 coach contact
  • Maandelijks opzegbaar
 • Aanmelden

Heb je een vraag? Misschien geven we er hier antwoord op!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het Iron Lady Traject?

Het traject duurt 12 weken.   

Kan ik ook mee doen als ik nog niet aan krachttraining doe?

Absoluut. Je leert stap voor stap duurzaam trainen. Kwaliteit van bewegen is voor ons het allerbelangrijkste. Krachtcoach Marijn neemt je aan de hand en leert je veilig te trainen tijdens dit traject. Na 3 maanden kan je gewichten tillen vol zelfvertrouwen. 😉 

Ik heb een blessure of een speciaal dieet/ intoleranties, kan ik dan nog mee doen?

Dit kunnen we pas zeggen als we je volledige verhaal horen tijdens het kennismakingsgesprek. We vinden het belangrijk dat je alles haalt uit het traject. Als er bepaalde zaken spelen in je gezondheid of in je leven waarvan we denken dat een ander specialist (buiten het Iron Lady traject) dit beter kan behandelen dan adviseren we je om de deelname uit te stellen naar een ander moment. 

Krijg ik een compleet voeding- en trainingsschema?

Ja en meer dan dat. Je krijgt niet zomaar een voedingsschema. We geloven niet zo zeer in één schema. Je leert de belangrijkste aspecten over voeding. Zodat je na het traject zelf voedingsplannen kunt opstellen voor jezelf. Je weet dan precies waar je op moet letten met je voeding bij een specifiek doel. De krachtcoach maakt  een kracht programmering voor jou op maat. Dit doorloopt hij met jou en staat je bij. Je hebt ten alle tijden toegang tot jouw programma. 

×