Iron Lady Personal Gym
Top

Fitness in Zwaanshoek

Fitness in Zwaanshoek

Personal training in de omgeving Zwaanshoek

Een kleinschalige sportschool gericht op vrouwen

Ontdek de perfecte fitnesservaring voor vrouwen die een sportschool zoeken in de buurt van Zwaanshoek! Bij onze kleinschalige sportschool in Bennebroek, op steenworpafstand gelegen, staat krachttraining centraal. Onze focus ligt specifiek op het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waar vrouwen hun fitnessdoelen kunnen bereiken. Profiteer van persoonlijke begeleiding door professionele trainers die gespecialiseerd zijn in krachttraining voor vrouwen. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of je vaardigheden wilt verbeteren, onze sportschool in Bennebroek is er om je te ondersteunen op je fitnessreis. Voel je sterk, zelfverzekerd en gemotiveerd terwijl je geniet van een community van gelijkgestemde vrouwen die streven naar een gezonde en actieve levensstijl. 

Bekijk abonnementen

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Hoe gaan wij jou helpen?

Waarom kiezen vrouwen voor onze gym?

Fitness in Zwaanshoek

Ben je woonbaar in Zwaanshoek en wil je graag fitnessen in combinsatie met vet verliezen.Bij ons in Bennebroek richten wij ons op  krachtige lichaam transformaties aan de hand van gerichte fitness een leefstijl programma’s! Onze deskundige trainers begeleiden je naar een strakker figuur en meer zelfvertrouwen.Wij snappen als geen ander dat iedere vrouw uniek is en een fitness plan nodig heeft dat aansluit op individuele behoefte.Hierdoor verbrand je effectief vet, bouw spieren op en geniet je van de voordelen van een gezonde levensstijl. 

Voedingscoach in Zwaanshoek

Vrouwen in de buurt van Zwaanshoek kiezen vaak onze gym voor  voedings- en leefstijlcoaching om verschillende redenen. Ten eerste bieden wij gepersonaliseerd advies, afgestemd op individuele behoeften en doelen. Daarnaast zorgt onze ondersteuning  motiverend, waardoor het makkelijker wordt om gezonde gewoonten vol te houden. Ook speelt de lokale factor mee, omdat een coach in de buurt handig is voor persoonlijke ontmoetingen en extra begeleiding. Tot slot helpen wij niet alleen bij gewichtsverlies, maar ook bij het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn.En omdat wij gespecialiseerd zijn in het begeleiden van vrouwen behalen wij altijd resultaat met onze doelgroep.

Krachttraining in Zwaanshoek

Vrouwen uit Zwaanshoek komen allemaal naar onze gym omdat wij gespecialiseerd zijn in krachtraining en vetverliezen. Steeds meer vrouwen omarmen krachttraining als de ultieme weg naar vormgeving en gewichtsverlies. Onze programma’s zijn ontworpen om spieren op te bouwen, je metabolisme te versnellen en effectief vet te verbranden. Kies voor krachttraining en creëer niet alleen een strakker lichaam, maar ook een zelfverzekerde mindset. Word sterker, zie er fantastisch uit en voel je geweldig in je eigen huid. 

Personal training in Zwaanshoek

Onze personal training sessies onderscheiden ons van alle sportscholen in de buurt van Zwaanshoek. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat wij gespecialiseerd zijn in de vrouw en bekend staan om onze op maat gemaakte personal trainingssessies. Dit is de reden waarom ons concept zo uniek is en wij de enige zijn in Zwaanshoek en omstreken. onze personal training sessies zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van fitness en empowerment.Hier gaan workouts verder dan slechts oefeningen; het is een persoonlijke reis naar een zelfverzekerder, sterker en energieker jij!.Of je nou wilt aankomen, vet verliezen of sterker en gespierder wilt worden? Onze deskundige personal trainers, nemen je mee naar een wereld waar elke sessie een stap is naar een betere versie van jezelf

Sterke community

Vrouwen in Zwaanshoek kiezen vaak voor een sportschool met een sterke community vanwege de ondersteunende omgeving, sociale interactie en het gevoel van verbondenheid dat het bevordert. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, hebben we in Bennebroek een personal gym geopend. Onze lokale sportschool legt de nadruk op krachttraining, waardoor vrouwen niet alleen elkaar kunnen ondersteunen, maar ook samen kunnen groeien in hun fitnessreis.

Persoonlijke aandacht

Veel vrouwen in de buurt van Zwaanshoek ervaren onze sportschool als bijzonder aangenaam vanwege de persoonlijke aandacht die wij bieden. We begrijpen dat elke vrouw uniek is, daarom richten we ons op individuele begeleiding. Op die manier passen we krachttraining aan jouw specifieke behoeften en doelen aan, zodat je snel en effectief resultaten kunt behalen.

ervaringen

Wat onze leden zeggen

Nadine Dissels
Nadine Dissels
29/12/2023
Ik heb het afgelopen jaar bij Marijn getraind. Ik ben erg gegroeid, sterker geworden zowel fysiek als mentaal en daarbij nog eens 12 kg afgevallen. Ik ga nu door met alle kennis die ik bij hem heb opgedaan, krachttraining is nu een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.
Dunyah Trentelman
Dunyah Trentelman
08/12/2023
Als je opzoek bent naar een rustige gym waar je goede persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen kan bereiken, ben je hier aan het juiste adres! Marijn is een topper.
Kelly V
Kelly V
07/12/2023
Hele fijne gym met goede begeleiding. Ik behaal meer resultaat dan ooit!
Lisette S
Lisette S
06/12/2023
Ik train pas drie maanden bij Marijn, maar nu al heel erg blij mee! Voor het eerst dat ik trainen echt leuk vind, volhoud en resultaat behaal! Meerdere kilo’s en cm minder, ik zie echt verschil in mijn lichaam, maar bovenal: meer kracht voor de dagelijkse dingen (zoals boodschappen tillen) en veel meer energie. Het is een fijne, kleinschalige sportschool met persoonlijk contact. Marijn is heel enthousiast en heeft veel kennis. Hij neemt ruim de tijd om je alles goed uit te leggen en te corrigeren waar nodig. Ik heb wel eens 1-op-1 PT gedaan, maar daar kreeg ik bij lange na niet zoveel uitleg en haalde ik ook niet hetzelfde resultaat. De small group training werkt fijn, daarnaast krijg je een gepersonaliseerd trainingsschema en calls over je voeding om goede resultaten te kunnen behalen. Ik ben er heel blij mee!
Nathalie den Hartog
Nathalie den Hartog
02/12/2023
Iron Lady Personal Gym is een kleinschalige sportschool waar je in groepjes van 3 a 4 persoonlijke training krijgt. Ik train zelf al meer dan 8 jaar bij Marijn en ben zeer tevreden over zijn manier van trainen, uitleg, voedingsplannen en vooral ook de persoonlijke coaching. Heb geleerd dat je jezelf meer op nummer 1 moet zetten. Dat is heel belangrijk, want daar begint alles. Afgelopen 2 maanden heb ik meegedaan aan de Fatloss challenge. Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan, om de week een coach call met Marijn en daarbij een bijpassend trainingsschema. Het is niet te vergelijken met een normale sportschool of PT. Je hebt direct contact met Marijn. Voor mij echt een life changer! Zie wat ik in de afgelopen tijd heb bereikt!💪🏼
Asha Wijnbergen
Asha Wijnbergen
01/12/2023
Iron Lady Marijn de eigenaar heeft mij geholpen om dingen in te zien, zoals krachttraining en bewegen dat dit echt effect heeft. Ik ben ooit begonnen bij Marijn met trainen maar toen gestopt, nu weer terug en heb ik zeker geen spijt van. Ik heb meegedaan met een challenge en ben daardoor 6 kilo afgevallen. Dit door meer op voeding te letten en te bewegen, tijdens deze challenge ben ik heel goed begeleid door Marijn en hadden we hele fijne coach calls waar je alles in kon zeggen , en of je ergens tegen aan liep, als dat zo was is loste hij dat voor je op super coach!! Iron Lady is een hele fijne gym met goede begeleiding, gezellige leden waar iedereen elkaar in hun waarde laat, dus twijfel je om te gaan sporten Iron Lady is the place to be!!!
Luuk van Kesteren
Luuk van Kesteren
27/11/2023
Top gym en fijne begeleiding!
Sarah Tönis
Sarah Tönis
14/11/2023
Ik heb 2 jaar bij Marijn getraind en zou het zeker aanraden! Hij heeft me veel belangrijke technieken geleerd, waardoor ik nu zelfstandig kan trainen in de sportschool. Ik heb veel resultaten geboekt doordat Marijn je schema aanpast aan de doelen die je hebt en je pusht om alles te geven tijdens een training. Verder is het een hele mooie gym met professionele apparaten en een hele gezellige sfeer!
Wout Funnekotter
Wout Funnekotter
18/05/2023
Ik ben eind 2020 begonnen bij de Iron Lady Gym, waar gelukkig ook mannen welkom zijn ;) Ik wilde krachttraining weer oppakken, maar dan wel met begeleiding, omdat ik niet wist of ik anders de discipline had om het vol te houden. De afgelopen tweeënhalf jaar heeft Marijn mij uitstekend begeleid en heb ik veel geleerd over training, biomechanica en voeding. De sfeer bij de gym is heel fijn; vrijwel iedereen kent elkaar en mensen spreken soms ook buiten de gym met elkaar af. Dat er een maximum aantal mensen per uur kan trainen maakt de sessies ook een stuk relaxter en minder stressvol dan bij andere gyms.
Fleur Tjaden-de Boer
Fleur Tjaden-de Boer
16/05/2023
Heel blij dat ik bij Iron Lady gym terecht ben gekomen. Voorheen weinig gesport en ook had ik nooit genoeg motivatie om het vol te houden maar merk dat ik door de leuke manier van trainen, de sfeer en het resultaat echt gemotiveerd blijf. Ik zou Iron Lady gym aanraden voor ieder niveau.

Heb je een vraag? Misschien geven we er hier antwoord op!

Algemeen

Kan ik krachttrainen als ik zwanger ben? en na mijn zwangerschap?

Ja! Je kan absoluut trainen tijdens en na je zwangerschap. We zullen het krachtprogramma zo aanpassen dat het veilig is voor de baby en alsnog effectief voor jou. Het is namelijk zo dat tijdens de zwangerschap bepaalde oefeningen en posities niet geschikt zijn of zelfs vermeden moeten worden. Na je zwangerschap is het belangrijk om je lichaam de tijd te geven om te herstellen, dus zal je minder intensief mogen belasten. Dit moet altijd gepaard gaan in goed overleg met jou, de coach en eventueel een zorgverlener of specialist.

Wat wordt er bedoeld met small group personal training?

Omdat iedere vrouw uniek is en andere doelen en behoeftes nastreeft maken wij training en leeftstijlprogramma’s op maat. Dat houdt in, dat als je komt trainen, jij je bevindt in een groepje van 3 waarbij iedereen een eigen trainingsplan uitvoert dat is aangepast op jou als individu. Daarbij is er altijd minimaal een coach aanwezig die je helpt met de uitvoering en de technieken van de oefeningen.

Mijn doel is om af te vallen, kan ik daarin begeleid worden?

Absoluut, we hebben verschillende abonnementsvormen waarbij voeding en leefstijlcoaching geïntegreerd zitten.

Kan ik mijn auto parkeren in Bennebroek?

Ja zeker, tegenover de gym (even oversteken) is een groot parkeerplein. En in Bennebroek hebben wij het geluk dat je gratis je auto mag parkeren.

Kan ik ook vrij trainen?

Het is ook mogelijk om vrij te trainen. Echter, omdat wij een personal gym zijn die erg gesteld is op zijn kwaliteit, is het wel een voorwaarde dat je minimaal eerst een maand les krijgt van een coach, zodat wij zeker weten dat je goed en veilig zelfstandig kan trainen.

Hoelang is de sportschool open?

De sportschool is altijd open voor jou aangezien je 24/7 toegang hebt met onze elektronische gym sleutel. De personal group trainingen waar er een trainer aanwezig is om jou te begeleiden hebben vaste dagen en tijden. 

 

Maandag t/m donderdag

Ochtend: 7.00-11.00 uur

Namiddag / avond: 17.00-20.00 uur

 

Vrijdag

Alleen ochtend: 7.00-11.00 uur

 

Zaterdag

Alleen ochtend: 9.00-11.00 uur

Zijn mannen ook welkom?

Ja zeker, het is alleen wel belangrijk dat je begrijpt dat veiligheid en vertrouwen centraal staan en dat we dat met zijn allen moeten waarborgen.

Onze pakketten

JOUW INVESTERING

 • Gold

 • 298,- p/m
 • 100
  • 2 x personal group training per week
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 vrije gym toegang
  • Leefstijl-advies (voeding, slaap, stressmanagement)
  • 1 x per maand een coachcall
  • Toegang tot onze Ironlady Voedingsapp
  • Toegang tot onze Workout video’s
 • Aanmelden

MEEST GEKOZEN

 • Diamond

 • 368,- p/m
 • 100
  • 2x personal group training per week
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 Vrije gym toegang
  • Leefstijl en voedingsbegeleiding (voeding, slaap, stressmanagment)
  • Om de week een coachcall
  • Toegang tot onze Ironlady Voedingsapp
  • Toegang tot onze workout video's
  • 24/7 Coach contact
 • Aanmelden
 • Silver

 • 185,- p/m
 • 100
  • 1x personal group training per week
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 Vrije gym toegang
  • Leefstijl en voedingsadvies
  • Toegang tot de Iron Lady Voedings app
  • Toegang tot de Iron Lady Workout video's
 • Aanmelden
 • Bronze

 • 125,- p/m
 • 100
  • 2 x personal group sessie per maand
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 Vrije gym toegang
  • Leefstijl en voedingsadvies
  • Toegang tot de Iron Lady Voedings app
  • Toegang tot de Iron Lady Workout video's
 • Aanmelden

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

×