Iron Lady Personal Gym
Top

Webshop

ervaringen

Wat onze leden zeggen

Sophie van Dommelen
Sophie van Dommelen
01/08/2021
Een hele fijne sportschool met enorm goede begeleiding!
Jaimy Loppies
Jaimy Loppies
01/08/2021
Twee maanden geleden ben ik begonnen bij Iron Lady Personal Gym. Ik heb vaker bij sportscholen gezeten maar voelde mij daar nooit echt thuis en/of goed begeleidt. Hier is dat zeker anders! Marijn is ontzettend betrokken en professioneel. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en vraagt na iedere training hoe het gaat. Ik zie na een korte tijd al resultaat en daar ben ik erg blij mee.
t Lanta
t Lanta
31/07/2021
Iron Lady Personal Gym is een klein schalige sportschool waar in groepjes van 3 a 4 personen privé training wordt gegeven op een kwalitatief hoog niveau. Marijn is een zeer betrokken coach ,geeft les uit wetenschappelijk oogpunt en bewezen feiten ook is hij constant bezig met het verbeteren van zijn kennis en kunde. Ik heb in een relatief korte tijd veel progressie geboekt en ben een stuk droger geworden en spier aangekomen. De sfeer op de sportschool is zeer aangenaam en motiverend.
Esmée van Dommelen
Esmée van Dommelen
31/07/2021
Alweer bijna een jaar aan het trainen bij Iron Lady Personal Gym, nu ook nog voedingscoaching erbij van Marijn en dat bevalt enorm goed! Super fijne sportschool met goede begeleiding!
Lydia van de Voort
Lydia van de Voort
31/07/2021
Absolutely love Iron Lady Personal Gym. I joined after having back surgery and I haven’t been as strong as I am today. The Personal plans are designed specifically for every individual, and the focus on the quality and technicalities of the practice / training makes that you understand how and why you do it. I highly recommend this gym!
Logie Van O
Logie Van O
26/06/2021
I’ve been training here since April 2021 and it’s been the best training experience I’ve ever had. The quality of coaching and training is really excellent. Focus is on getting the technique right and equipping you to get stronger. I train twice a week and am already seeing results. Well set up gym, small groups train at a time so it’s never crowded. Great people, fantastic trainer and all round amazing gym! Feels like I’ve finally found my fitness home...
Suzanne Jansen
Suzanne Jansen
26/04/2021
Op dit moment alweer 1,5 jaar aan het sporten bij Iron Lady Personal Gym. Wat een fijne sportschool is dit! Goede begeleiding en oprecht geïnteresseerd in wie je bent. Iron lady project: Drie maanden geleden zijn zij van start gegaan met het Iron Lady Project. Een combinatie van voeding, krachttraining, ontspanning en mindset die erg mooi op elkaar aansluiten. Ik ben heel dankbaar dat ik aan dit project heb mogen deelnemen. Het heeft er in 3 maanden tijd voor gezorgd dat ik een gezonder, sterker en blijer persoon ben geworden. De begeleiding tijdens dit traject was geweldig. Op het gebied van voeding ben ik 9,5 kilo afgevallen en 6 cm van mijn taille kwijtgeraakt. Met wat kleine aanpassingen in mn voeding heb ik dit op een makkelijke manier weten te bereiken en de tools meegekregen om dit ook zo vol te houden. De krachtraining heeft ervoor gezorgd mijn body te shapen daar waar ik vond dat dit nodig was. Ontspanning is iets wat wij vaak in ons dagelijkse leven vergeten. Met de ontspanningssessies van Nanne werden diverse mogelijkheden mbt ontspanning geboden. Zelf ben ik geen yoga persoon maar de TRE-exercise is voor mij de uitkomst. De mindset masterclasses zeten je vooral aan het denken. De tools die je hiervan mee krijgt zijn makkelijk in het dagelijks leven toe te passen. En hoe fijn dat wanneer je iets op een andere manier benaderd daar ook meteen de vruchten van ziet. Al met al de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt!! Een geweldige ervaring met de beste coaches die er zijn!!
Nanne Van der Leer
Nanne Van der Leer
19/01/2021
Ik houd van mensen met passie. Diana en Marijn zijn dit soort mensen. Ze begeleiden je met zoveel kennis en passie dat trainen leuk wordt, dagen je uit en zorgen ervoor dat je zowel fysiek en mentaal groeit. Een feestje om hier te trainen!
×