Iron Lady Personal Gym
Top

Fitness in Bennebroek

Fitness in Bennebroek

Personal Gym Bennebroek

Een kleinschalige sportschool gericht op vrouwen

Dames, welkom bij onze gym in Bennebroek. Dit is de plek waar jij als vrouw kracht, zelfvertrouwen en een sterke mindset ontwikkelt en opbouwt. 

We begrijpen dat krachttraining essentieel is voor een gezonde levensstijl. Daarom bieden wij specifieke kracht- en leefstijlprogramma’s aan die aansluiten op jou als individu. Alleen daarmee behaal jij het resultaat waar je naar verlangt.

Bekijk abonnementen

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Hoe gaan wij jou helpen?

Waarom kiezen vrouwen voor onze gym?

Fitness in Bennebroek

Ben jij opzoek naar een gym in Bennebroek, waarbij je kan fitnessen in kleine groepen? Bij ons ben je aan het juiste adres. De fitnessbegeleiding in Bennebroek staat bekend om zijn persoonlijke benadering, toegankelijkheid en het behalen van topresultaten. De fitness begeleiding wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal drie personen.

Dit in combinatie met ultra moderne fitnessapparatuur gaat ervoor zorgen dat jij maximaal resultaat zal behalen. Wat je fitnessdoelen ook zijn: afvallen, aankomen, sterker worden of spiermassa opbouwen, samen zorgen wij ervoor dat ze worden behaald.

Voedingscoach in Bennebroek

Op zoek naar een deskundige voedingscoach in Bennebroek die je helpt bij het bereiken van je gezondheids- en voedingsdoelen? Onze sportschool maakt gebruik van een unieke benadering om jou te begeleiden naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Met een achtergrond in voedingswetenschap en uitgebreide ervaring in het begeleiden van vrouwen, weten wij dat geen enkel dieet geschikt is voor iedereen. 

Onze gepersonaliseerde aanpak is gericht op het begrijpen van de unieke behoeften en levensstijl van elke vrouw, om zo een op maat gemaakt voedingsplan te ontwikkelen dat realistisch en effectief is. Of je nu vet wilt verliezen, je energieniveau wil verbeteren, of gewoon beter voor jezelf wil zorgen, wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw unieke reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Krachttraining in Bennebroek

Wij zijn de enige personal gym in Bennebroek en omgeving die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van vrouwen in krachttraining. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt verbeteren, wij bieden de expertise en ondersteuning op maat.

Personal training in Bennebroek

Onze small group trainingen zijn echt klein. Er kunnen maximaal 3 mensen op hetzelfde uur aanwezig zijn. Hierdoor ervaar je altijd de rust en veiligheid om je krachtsessie te doen. Er is altijd minimaal een gecertificeerde coach aanwezig om jou te helpen met je krachtprogramma. Dit zal ervoor zorgen dat je veel sneller resultaat behaalt.

Sterke community

Sluit je in Bennebroek aan bij een gemeenschap van vrouwen die zich inzetten voor kracht en welzijn. Bij onze sportschool moedigen we elkaar aan, delen we successen en ondersteunen we elkaar op weg naar een sterker en fitter leven. Maar dat niet alleen, we hebben ook regelmatig gym uitjes waarbij verbinden met elkaar centraal staat. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Zo ontstaan er regelmatig mooie vriendschappen.

Persoonlijke aandacht

Wij begrijpen dat iedere vrouw uniek is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding om je krachttraining aan te passen aan jouw behoeften en doelen.

ervaringen

Wat onze leden zeggen

Nadine Dissels
Nadine Dissels
29/12/2023
Ik heb het afgelopen jaar bij Marijn getraind. Ik ben erg gegroeid, sterker geworden zowel fysiek als mentaal en daarbij nog eens 12 kg afgevallen. Ik ga nu door met alle kennis die ik bij hem heb opgedaan, krachttraining is nu een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.
Dunyah Trentelman
Dunyah Trentelman
08/12/2023
Als je opzoek bent naar een rustige gym waar je goede persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen kan bereiken, ben je hier aan het juiste adres! Marijn is een topper.
Kelly V
Kelly V
07/12/2023
Hele fijne gym met goede begeleiding. Ik behaal meer resultaat dan ooit!
Lisette S
Lisette S
06/12/2023
Ik train pas drie maanden bij Marijn, maar nu al heel erg blij mee! Voor het eerst dat ik trainen echt leuk vind, volhoud en resultaat behaal! Meerdere kilo’s en cm minder, ik zie echt verschil in mijn lichaam, maar bovenal: meer kracht voor de dagelijkse dingen (zoals boodschappen tillen) en veel meer energie. Het is een fijne, kleinschalige sportschool met persoonlijk contact. Marijn is heel enthousiast en heeft veel kennis. Hij neemt ruim de tijd om je alles goed uit te leggen en te corrigeren waar nodig. Ik heb wel eens 1-op-1 PT gedaan, maar daar kreeg ik bij lange na niet zoveel uitleg en haalde ik ook niet hetzelfde resultaat. De small group training werkt fijn, daarnaast krijg je een gepersonaliseerd trainingsschema en calls over je voeding om goede resultaten te kunnen behalen. Ik ben er heel blij mee!
Nathalie den Hartog
Nathalie den Hartog
02/12/2023
Iron Lady Personal Gym is een kleinschalige sportschool waar je in groepjes van 3 a 4 persoonlijke training krijgt. Ik train zelf al meer dan 8 jaar bij Marijn en ben zeer tevreden over zijn manier van trainen, uitleg, voedingsplannen en vooral ook de persoonlijke coaching. Heb geleerd dat je jezelf meer op nummer 1 moet zetten. Dat is heel belangrijk, want daar begint alles. Afgelopen 2 maanden heb ik meegedaan aan de Fatloss challenge. Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan, om de week een coach call met Marijn en daarbij een bijpassend trainingsschema. Het is niet te vergelijken met een normale sportschool of PT. Je hebt direct contact met Marijn. Voor mij echt een life changer! Zie wat ik in de afgelopen tijd heb bereikt!💪🏼
Asha Wijnbergen
Asha Wijnbergen
01/12/2023
Iron Lady Marijn de eigenaar heeft mij geholpen om dingen in te zien, zoals krachttraining en bewegen dat dit echt effect heeft. Ik ben ooit begonnen bij Marijn met trainen maar toen gestopt, nu weer terug en heb ik zeker geen spijt van. Ik heb meegedaan met een challenge en ben daardoor 6 kilo afgevallen. Dit door meer op voeding te letten en te bewegen, tijdens deze challenge ben ik heel goed begeleid door Marijn en hadden we hele fijne coach calls waar je alles in kon zeggen , en of je ergens tegen aan liep, als dat zo was is loste hij dat voor je op super coach!! Iron Lady is een hele fijne gym met goede begeleiding, gezellige leden waar iedereen elkaar in hun waarde laat, dus twijfel je om te gaan sporten Iron Lady is the place to be!!!
Luuk van Kesteren
Luuk van Kesteren
27/11/2023
Top gym en fijne begeleiding!
Sarah Tönis
Sarah Tönis
14/11/2023
Ik heb 2 jaar bij Marijn getraind en zou het zeker aanraden! Hij heeft me veel belangrijke technieken geleerd, waardoor ik nu zelfstandig kan trainen in de sportschool. Ik heb veel resultaten geboekt doordat Marijn je schema aanpast aan de doelen die je hebt en je pusht om alles te geven tijdens een training. Verder is het een hele mooie gym met professionele apparaten en een hele gezellige sfeer!
Wout Funnekotter
Wout Funnekotter
18/05/2023
Ik ben eind 2020 begonnen bij de Iron Lady Gym, waar gelukkig ook mannen welkom zijn ;) Ik wilde krachttraining weer oppakken, maar dan wel met begeleiding, omdat ik niet wist of ik anders de discipline had om het vol te houden. De afgelopen tweeënhalf jaar heeft Marijn mij uitstekend begeleid en heb ik veel geleerd over training, biomechanica en voeding. De sfeer bij de gym is heel fijn; vrijwel iedereen kent elkaar en mensen spreken soms ook buiten de gym met elkaar af. Dat er een maximum aantal mensen per uur kan trainen maakt de sessies ook een stuk relaxter en minder stressvol dan bij andere gyms.
Fleur Tjaden-de Boer
Fleur Tjaden-de Boer
16/05/2023
Heel blij dat ik bij Iron Lady gym terecht ben gekomen. Voorheen weinig gesport en ook had ik nooit genoeg motivatie om het vol te houden maar merk dat ik door de leuke manier van trainen, de sfeer en het resultaat echt gemotiveerd blijf. Ik zou Iron Lady gym aanraden voor ieder niveau.

Heb je een vraag? Misschien geven we er hier antwoord op!

Algemeen

Kan ik krachttrainen als ik zwanger ben? en na mijn zwangerschap?

Ja! Je kan absoluut trainen tijdens en na je zwangerschap. We zullen het krachtprogramma zo aanpassen dat het veilig is voor de baby en alsnog effectief voor jou. Het is namelijk zo dat tijdens de zwangerschap bepaalde oefeningen en posities niet geschikt zijn of zelfs vermeden moeten worden. Na je zwangerschap is het belangrijk om je lichaam de tijd te geven om te herstellen, dus zal je minder intensief mogen belasten. Dit moet altijd gepaard gaan in goed overleg met jou, de coach en eventueel een zorgverlener of specialist.

Wat wordt er bedoeld met small group personal training?

Omdat iedere vrouw uniek is en andere doelen en behoeftes nastreeft maken wij training en leeftstijlprogramma’s op maat. Dat houdt in, dat als je komt trainen, jij je bevindt in een groepje van 3 waarbij iedereen een eigen trainingsplan uitvoert dat is aangepast op jou als individu. Daarbij is er altijd minimaal een coach aanwezig die je helpt met de uitvoering en de technieken van de oefeningen.

Mijn doel is om af te vallen, kan ik daarin begeleid worden?

Absoluut, we hebben verschillende abonnementsvormen waarbij voeding en leefstijlcoaching geïntegreerd zitten.

Kan ik mijn auto parkeren in Bennebroek?

Ja zeker, tegenover de gym (even oversteken) is een groot parkeerplein. En in Bennebroek hebben wij het geluk dat je gratis je auto mag parkeren.

Kan ik ook vrij trainen?

Het is ook mogelijk om vrij te trainen. Echter, omdat wij een personal gym zijn die erg gesteld is op zijn kwaliteit, is het wel een voorwaarde dat je minimaal eerst een maand les krijgt van een coach, zodat wij zeker weten dat je goed en veilig zelfstandig kan trainen.

Hoelang is de sportschool open?

De sportschool is altijd open voor jou aangezien je 24/7 toegang hebt met onze elektronische gym sleutel. De personal group trainingen waar er een trainer aanwezig is om jou te begeleiden hebben vaste dagen en tijden. 

 

Maandag t/m donderdag

Ochtend: 7.00-11.00 uur

Namiddag / avond: 17.00-20.00 uur

 

Vrijdag

Alleen ochtend: 7.00-11.00 uur

 

Zaterdag

Alleen ochtend: 9.00-11.00 uur

Zijn mannen ook welkom?

Ja zeker, het is alleen wel belangrijk dat je begrijpt dat veiligheid en vertrouwen centraal staan en dat we dat met zijn allen moeten waarborgen.

Onze pakketten

JOUW INVESTERING

 • Gold

 • 298,- p/m
 • 100
  • 2 x personal group training per week
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 vrije gym toegang
  • Leefstijl-advies (voeding, slaap, stressmanagement)
  • 1 x per maand een coachcall
  • Toegang tot onze Ironlady Voedingsapp
  • Toegang tot onze Workout video’s
 • Aanmelden

MEEST GEKOZEN

 • Diamond

 • 368,- p/m
 • 100
  • 2x personal group training per week
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 Vrije gym toegang
  • Leefstijl en voedingsbegeleiding (voeding, slaap, stressmanagment)
  • Om de week een coachcall
  • Toegang tot onze Ironlady Voedingsapp
  • Toegang tot onze workout video's
  • 24/7 Coach contact
 • Aanmelden
 • Silver

 • 185,- p/m
 • 100
  • 1x personal group training per week
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 Vrije gym toegang
  • Leefstijl en voedingsadvies
  • Toegang tot de Iron Lady Voedings app
  • Toegang tot de Iron Lady Workout video's
 • Aanmelden
 • Bronze

 • 125,- p/m
 • 100
  • 2 x personal group sessie per maand
  • Gepersonaliseerd kracht programma
  • 24/7 Vrije gym toegang
  • Leefstijl en voedingsadvies
  • Toegang tot de Iron Lady Voedings app
  • Toegang tot de Iron Lady Workout video's
 • Aanmelden

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

×