Iron Lady Personal Gym
Top

Iron Lady Challenge

Startdatum: 9 januari 2023

Inschrijfdatum: geheel december

Binnen 90 dagen jouw droomfysiek

Maximale resultaten worden alleen bereikt als er tijd wordt genomen om naar jouw persoonlijke situatie te kijken. Samen zetten wij jouw wens om in een concreet doel en coachen wij jou naar een volgend niveau waardoor jij het maximale uit de challenge kan halen.

Wij zijn jouw gezondheidsexperts die kijken naar het volledige plaatje zodat jij deze nieuwe leefstijl makkelijk kan integreren in jouw huidige leven. Het wordt helemaal aangepast op jouw persoonlijke leefsituatie. Dit zal ervoor zorgen dat je het kan volhouden waarbij resultaat slechts een kwestie is van geduld en consistentie.

Dus wil jij:

Blijven genieten van eten en vet afvallen
Strakkere huid
Meer krachttoename realiseren
Meer spiermassa
Een betere relatie met voeding
Meer zelfvertrouwen

En binnen 90 dagen in de beste shape van je leven komen?
Dan is deze Challenge voor jou!!

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Het resultaat

BEFORE & AFTER

Before-Iron-Lady-3 After-Iron-Lady-3
Before-Iron-Lady-4 After-Iron-Lady-4

Hoe gaan wij jou helpen?

Wat we samen gaan doen

SLAAP EN STRESSMANAGEMENT

Om je bij je leefstijl te ondersteunen zullen we ons voornamelijk focussen op het optimaliseren van je slaap en het managen van je stress. Hierbij gaan we dus een stuk dieper in op de psychologische benadering van het coachen.

We gaan samen opzoek naar eventuele obstakels zoals vermoeidheid, eten vanuit emotie en helpen je bij het vormen van een gezonde relatie met voeding. Met als doel om energiek en vol positiviteit in het leven te staan, maar ook om je te wapenen tegen eventuele triggers en obstakels.

Deze onderwerpen zullen voornamelijk aan bod komen tijdens de duo coaching sessies. Je krijgt namelijk tijdens dit traject 2 coachingcalls in de maand. Deze zullen via Zoom plaats vinden.

VOEDING

Wij gaan je helpen met het verbeteren van je relatie tot voeding. Samen bekijken we wat jij lekker producten vindt om te nuttigen en creëren op deze manier een voedingspatroon dat past bij jouw voorkeuren en huidige leefomstandigheden. Wij doen niet aan diëten maar geloven in kleine aanpassingen voor groot resultaat. Je krijgt van ons richtlijnen aangeboden aan de hand van onze samengestelde voedings-pyramide. Deze zullen wij stap voor stap bespreken en doorlopen zodat jij precies weet wat de belangrijkste stappen zijn om een gezond voedingspatroon te creëren en dit vol te houden.

Je krijgt tijdens dit traject toegang tot onze persoonlijke Iron Lady food app. Hierin zullen de calorieën en macro’s op jou worden afgestemd en tijdens het traject bijgesteld worden als dat nodig is.

KRACHTTRAINING

Resultaten zal je voornamelijk bereiken als een training volledig wordt afgestemd op de persoon. Wij zullen rekening houden met je huidige trainingsniveau en je krachtstatus, je fysiologie, je geslacht, persoonlijke voorkeuren en je stresstolerantie.

Je ontvangt dus voor de aankomende 12 weken een gepersonaliseerd trainingsplan en krijgt toegang tot de ironlady app. In deze app kun je al je oefeningen terug vinden en allerlei educatieve video’s bekijken om je training naar een volgend niveau te tillen.

Onze pakketten

JOUW INVESTERING

 • Leden

 • 69,- p/m
 • 100
  • Gratis E-Book (voeding voor jouw doelstelling)
  • 2 coaching sessies per maand
  • Toegang Iron Lady FoodApp
  • Gepersonaliseerde calorie en macro berekening
  • Toegang tot workout/instructie video’s
  • 24/7 toegang Iron Lady gym
  • 2x personal group training per week
 • Aanmelden
 • Niet-leden

 • 99,- p/m
 • 100
  • Gratis E-Book (voeding voor jouw doelstelling)
  • 2 coaching sessies per maand
  • Toegang Iron Lady FoodApp
  • Gepersonaliseerde calorie en macro berekening
  • Toegang tot workout/instructie video’s
  • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
  • Toegang tot clinic
 • Aanmelden

Heb je een vraag? Misschien geven we er hier antwoord op!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wanneer kan ik van start gaan?

Zodra jij je hebt ingeschreven zal de coach je toevoegen aan een WhatsApp groep. Hierin delen we alle benodigde informatie zodat je goed van start kunt gaan.

Hoeveel kost de challenge?

De challenge kost 99,- per maand en het traject duurt 3 maanden. Als je lid bent kost het 69,- per maand. Dit bedrag zal als totaal bedrag worden geincasseerd als je de challenge aankoopt in de webshop.

Moet ik lid zijn bij de Iron lady gym om aan deze challenge mee te doen?

Nee, je hoeft niet lid te zijn bij ons. Je kan dit traject volledig online volgen.

Welke mogelijkheden zijn er als ik vragen heb?

Je kan ons tijdens het traject bereiken via een whatsapp groep of email. Dit zullen afgesproken tijden worden.

Kan ik tijdens de challenge opzeggen?

Je kan niet tijdens de challenge opzeggen. Eenmaal aangesloten, gaan we ervoor zorgen dat we met z’n allen de eindstreep halen.

Voeding/Leefstijl

Krijg ik een voedingsplan?

Nee, je krijgt geen voedingsplan maar wel calorieën en macro targets uitgerekend op jouw persoonlijke behoefte. Deze zul je terug vinden in jouw persoonlijke Iron lady app (foodapp).

Hoelang duren de coachingscalls?

Je krijgt 2 x per maand een duo coachcall. Deze calls zullen in totaal max 20 min. duren.

Wanneer zijn de coachingcalls?

De coaching calls zullen van te voren gepland worden. De data zul je een week voor dat de challenge begint ontvangen.

Training

Hoe vaak krijg ik een trainingsprogramma?

In de 12 weken begeleiding zal je een geïndividualiseerd trainingsplan ontvangen. Je training kan je vinden in je ironlady app onder de tegel training, en je oefeningen vind je terug in de workout video’s. Deze worden tijdens de coachingscall besproken en zullen aangepast worden als dat nodig is.

Wanneer is de techniek clinic?

Deze datum wordt ruim van tevoren door gecommuniceerd in de whatsapp groep zodat je deze kan blokken in je eigen agenda. Tijdens deze clinic krijg je de mogelijkheid om alles over je programmering te vragen en we geven een technieksessie over de big 5 compound oefeningen (Squat, Deadlift, Hipthrust, Bench, Row).

Hoe vaak en hoelang moet ik trainen per week?

Het trainingsplan wordt aangepast op het individu. Dus dat kan verschillend zijn per persoon.

Kan ik mee doen als ik een blessure heb?

Dat kan zeker, wel is het belangrijk om ons goed te informeren over je blessure zodat wij kunnen bepalen of het verstandig is om hiermee te starten of dat het handig is om eerst een medisch specialist te bezoeken.

Kan ik mee doen als ik geen trainingservaring heb?

Absoluut, deze challenge wordt volledig aangepast op jou als individu, dus houden we rekening met je trainingsniveau en alle andere aspecten die invloed hebben op jou programmering.

×